Over Studio Beed

Wij zijn Studio Beed. Wij werken ruim 20 jaar samen aan de meest creatieve concepten. Ons doel is het geheel ontzorgen van onze klanten. Edwin is verantwoordelijk voor de Studio en het creatieve gedeelte. Bertus is de project manager en net als Edwin een enthousiaste reclamemaker. Ook begeleiden en adviseren we nieuwe klanten. Doordat wij als klein team samenwerken, kunnen wij snel schakelen. We hebben een korte levertijd en zijn je daardoor snel van dienst. Dat is de kracht van Studio Beed.

Bekijk onze diensten
Studio Bed Reclame

Het team van Studio Beed

Ons team bestaat uit twee strategische denkers: Edwin en Bertus. Samen zijn wij het brein achter Studio Beed Reclame. Wij denken out of the box en zijn niet bang voor een uitdaging. Wat voor ideeën je ook hebt, wij denken graag met je mee en bedenken een passende oplossing voor jouw organisatie. Of dit nu gaat om een logo, huisstijl, social media campagne, beursstand of gevelreclame. Wij staan voor je klaar. Ook zit je bij ons goed voor Point of sale en bedrukkingsoplossingen. No-nonsense en direct, dat zijn wij. Maak jouw plannen concreet met Studio Beed!

Bekijk onze diensten
Wie is Studio Beed Reclame? Wat doet Studio Beed.

IFS heeft al meerdere malen en op diverse vlakken vol tevredenheid gebruik gemaakt van de uitgebreide diensten van Studio Beed. Edwin heeft, toen wij gingen verhuizen, intensief en heel creatief meegedacht over de hele look and feel van onze huisstijl, de gevelbelettering en de aankleding van onze kantoren. Ze zijn bij Studio Beed altijd heel snel, kunnen snel schakelen en zijn we blij met 1 loket voor onze huisstijl, pandaankleding, whitepapers, marketinguitingen en nog veel meer.

Cynthia van Arkel - Algemeen Directeur IFS Finance

Samen met Edwin ontwikkelen we al 26 jaar regelmatig gedrukte, geprinte en digitale campagnematerialen. Edwin staat altijd klaar om mee te denken over het concept en verzorgt de materialen van ontwerp tot print. Edwin en Bertus schakelen snel en houden zich aan de gemaakte afspraken, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Kortom: Studio Beed Reclame is een fijne samenwerkingspartner!

Lilian Brouwer - Brandmanager Sorgente

Studio Beed is al jarenlang onze vaste partner als het gaat om drukwerk. Ik hecht waarde aan de persoonlijke benadering die zij hanteren. Ze zijn daarnaast snel, denken breed mee en leveren kwaliteit.

Eline van Oosterwijk-Arkes - Directeur Axen Juristen

Sorgente werkt al meer dan 25 jaar samen met Edwin en met veel plezier. Samen met onze collega’s laat Edwin zien dat Studio Beed heel goed kan anticiperen op wat Sorgente nodig heeft. Niet alleen snel maar ook accuraat en vernieuwend. Sorgente kan door deze samenwerking goed anticiperen op wat we nodig hebben, zowel intern als naar externe stakeholders. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Studie Beed. Blijf dit vooral vasthouden dan volgen er nog veel mooie samenwerkingsjaren.

Monique Klepke - Directeur Sorgente

Vanaf het allereerste begin is Studio Beed onze onmisbare partner op het gebied van grafische vormgeving. De creatieve expertise van Edwin en Bertus heeft onze visie tot leven gebracht. Van het ontwerpen van onze huisstijl en logo’s tot aan onze productverpakkingen. Daarnaast heeft Studio Beed ons bijgestaan in het ontwerpen van ons beursmateriaal, zoals banners en flyers, wat een essentiële bijdrage heeft geleverd aan onze presentatie en succes op diverse evenementen. Hun professionele aanpak, aandacht voor detail en innovatieve ontwerpen maken ze een waardevolle partner voor ons merk. We zijn ze enorm dankbaar en kijken uit naar een blijvende samenwerking.”

Tessa van Straelen - La Fraicheur

“Wij werken al een aantal jaar zeer tevreden samen met Studio Beed, voor zowel kleine als grote projecten zijn de heren altijd ons eerste aanspreekpunt. Zij hebben ons vorig jaar geholpen alle winkels om te toveren in onze nieuwe huisstijl. Dit is zeer succesvol verlopen. Onze winkels staan er sindsdien, nog mooier bij.”

 

Tim Rutten - Managing Director Fietsenwinkel.nl

Ruim vijfhonderd borden met leefregels (en de bijbehorende 2.000 schroeven en afstandhouders), 54 bouwdoeken rondom HOTA (een fantastisch nieuwbouwproject met 250 woningen voor studenten en starters) printen en ophangen: geen vraag is te gek. Voor dit soort projecten, maar ook voor een snelle advertentie of props voor bij een fotoshoot schakelen we graag met de mensen van Beed. Ze denken mee, leveren op tijd en mooi meegenomen (en voor een woningcorporatie heel belangrijk) tegen scherpe prijzen.

Arnold Wagemakers | Cazas Wonen

Edwin

Grafisch vormgever
Creatief reclamemaker

Ik ben Edwin. Geboren en getogen in het hart van Utrecht, begon mijn passie voor grafisch ontwerp al vroeg. Na het voltooien van mijn grafische opleidingen, zette ik mijn eerste stappen in de creatieve wereld bij een kleine, inspirerende ontwerpstudio in Gouda. Gedurende de daaropvolgende jaren groeide ik door naar leidinggevende posities bij diverse drukkerijen en reclamestudio’s.

Mijn professionele reis kenmerkt zich door voortdurende ontwikkeling en een steeds sterkere focus op full-service dienstverlening. Elke opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging. Telkens zet ik mijn creativiteit en expertise in om de wensen van de klant op een unieke manier tot leven te brengen. Als bevlogen reclamemaker wil ik niet alleen aan de verwachtingen voldoen. Ik wil deverwachtingen overtreffen en onvergetelijke visuele ervaringen te creëren.

Bertus

Projectmanager
Reclamemaker

Ik ben Bertus. Ik woon in Maarssen en ben zoals je ziet de andere helft van Studio Beed. Al meer dan 25 jaar ben ik actief in de grafische industrie, waar mijn reis begon als grafisch technicus. In deze rol leerde ik de fijne kneepjes van het vak achter de drukpers en ontwikkelde ik een sterke affiniteit voor papier en inkt.

Mijn carrière bracht me vervolgens naar een drukkerij in Leerdam, waar ik als ordermanager werkte. Hier groeide ik door naar een rol als ordermanager in de verkoop binnendienst. Ik was verantwoordelijk voor het volledige traject van calculaties tot het begeleiden van uiteenlopende druk- en sign-projecten. Ik verzorgde exclusieve champagnekaarten, menukaarten, boeken, gevelbelettering, beursstands en diverse andere reclame-uitingen.

Nu werk ik alweer enkele jaren met veel plezier samen met Edwin in ons bedrijf Studio Beed, waar ik mijn passie als reclame maker dagelijks uitleef.