Studio Beed Reclame werkt samen met ... Trea Design

Studio Beed verzorgt indoor signing bij Diverspack

Studio Beed Reclame werkt samen met ….. Trea Design
Studio Beed Reclame BV heeft weer een mooie opdracht mogen uitvoeren. In samenwerking met Trea Design uit Zegveld creëerde Studio Beed een pasklare oplossing voor het aankleden en stylen van een aantal kantoren bij DiversPack te Woerden. Door het voorzien van meerdere kantoorwanden met mooie foto’s (fotografie Trea Design), geprint uit één stuk op Airtex behang heeft het bedrijf een verfrissende en nieuwe sfeer gekregen.

Diverspack: specialist in versnijden en verpakken
In de tachtiger en negentiger jaren valt op dat er steeds meer diversiteit zichtbaar is in manieren van kaas verkopen en kaas consumeren. De consument heeft niet alleen de behoefte aan een stuk kaas om te kunnen eten op de boterham, maar richt zich steeds meer op gemak en convenience producten.

Vanaf 1997 begint het avontuur van DiversPack met het produceren en verpakken van kleine porties kaas. Bij de start van de organisatie was het voornaamste doel een kwalitatief onderscheidend en gevarieerd pakket aan blokjes, puntjes en reepjes kaas aan te bieden. Per stuk verpakt of in een consumenten-, dan wel bulkverpakking.

Expert in kaasgemak
DiversPack uitgegroeid tot toonaangevende verpakker van ‘kaas convenience’ voor de retail, (airline)catering, out-of-home, maaltijdbereiders en de export wereldwijd. Of het nu blokjes kaas in de maaltijdsalade, een plakje kaas op het maaltijdplateau in het vliegtuig, blokjes kaas in een bakje of zakje bij de supermarkt of zelfs de blokjes kaas in de horeca betreft; er is grote kans dat dit versneden en verpakt is bij DiversPack in Woerden.

Wat is Airtex behang
Airtex behang biedt alle mogelijkheden om ook jouw wand te verfraaien. Dit is een behang soort welke uitermate geschikt is voor het bekleden van diverse soorten wanden. Omdat Airtex uit één stuk wordt geprint van maximaal 5 meter hoog en ruim 25 meter breed, kan deze naadloos geplakt worden, ontstaan er geen naden en zie je geen banen.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoorwanden of creatieve interieur oplossingen? Studio Beed helpt je graag verder? Neem gerust contact met ons op.