Studio Beed beletterd / wrapt auto park Spoedzorg Rotterdam
Studio Beed goes Rotterdam

Nieuw en opvallend DESIGN carwrap Spoedzorg Rotterdam

๐—œ๐˜๐˜€ ๐—ฎ ๐˜„๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ
Wie houdt er nu niet van een compliment. Voor Spoedzorg Rotterdam hebben we een onwijs leuke opdracht mogen uitvoeren. Zij rijden met een klein wagenpark rond in Rotterdam en omstreken en Studio Beed Reclame BV kreeg de opdracht om een nieuw opvallend design voor dit wagenpark te maken. Het doel hiervan is om meer herkenning te creรซren voor de cliรซnten, zodat zij zien dat Spoedzorg voor de deur staat, maar ook voor de veiligheid van de medewerkers. Met deze opvallende auto is het goed zichtbaar dat zij zorgverleners zijn. Uiteindelijk is dit het eindresultaat en wat is het leuk om te zien dat ze bij Spoedzorg Rotterdam tevreden zijn gezien hun spontane reactie:

โ€œ๐‘บ๐’Š๐’๐’…๐’” ๐’—๐’‚๐’๐’…๐’‚๐’‚๐’ˆ ๐’“๐’Š๐’‹๐’…๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’•๐’“๐’Š๐’‚๐’ˆ๐’†๐’—๐’†๐’“๐’‘๐’๐’†๐’†๐’ˆ๐’Œ๐’–๐’๐’…๐’Š๐’ˆ๐’†๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐‘บ๐’‘๐’๐’†๐’…๐’›๐’๐’“๐’ˆ ๐‘น๐’๐’•๐’•๐’†๐’“๐’…๐’‚๐’Ž ๐’Š๐’ ๐’…๐’†๐’›๐’† ๐’”๐’‘๐’†๐’„๐’•๐’‚๐’„๐’–๐’๐’‚๐’Š๐’“๐’† ๐’‚๐’–๐’•๐’. ๐‘ช๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’Š๐’Ž๐’†๐’๐’•๐’†๐’ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐‘บ๐’•๐’–๐’…๐’Š๐’ ๐‘ฉ๐’†๐’†๐’… ๐‘น๐’†๐’„๐’๐’‚๐’Ž๐’† ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’‰๐’†๐’• ๐’ˆ๐’†๐’˜๐’†๐’๐’…๐’Š๐’ˆ๐’† ๐’…๐’†๐’”๐’Š๐’ˆ๐’โ€.

Wat is Spoedzorg Rotterdam
In Rotterdam en omstreken werken zorgorganisaties Aafje, Laurens, Lelie zorggroep en Humanitas samen om acute ongeplande zorg aan te bieden. Namens deze organisaties is er รฉรฉn regionaal team voor cliรซnten die deze zorg nodig hebben; Spoedzorg Rotterdam.ย Spoedzorg is verpleegkundige zorg die niet kan wachten tot de volgende dag. Deze is er ’s avonds, ’s nachts en in het weekend voor verpleegkundige assistentie en wordt uitgevoerd door een groep triageverpleegkundigen van bovengenoemde organisaties. Wij wensen Spoedzorg Rotterdam veel rijplezier in hun nieuwe auto.

๐—›๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜?
Ben je ook op zoek naar een mooi design en wrap voor je auto of wagenpark, neem dan gerust contact op we helpen je graag verder.