Wist u dat?

Gevelreclame geeft zichtbaarheid en creëert herkenning

Met freesletters (ook wel gevelletters genoemd) vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf

Blue Rebel
Blue Rebel is een groothandel en importeert meubelen, decoratieartikelen en unieke eenmalige stukken vanuit de gehele wereld. In combinatie met eigen ontwerpen, van oude gerecyclede materialen, en gebruikmakend van de invloeden van verschillende landen met hun eigen liefde en passie eraan toegevoegd maakt Blue Rebel uniek in de branche.

Stijlvolle gevelreclame geeft zichtbaarheid
Samen met Trea Design heeft Studio Beed weer een leuke opdracht uitgevoerd. Voor Bleu Rebel mochten we hun logo maken op de voorgevel bij de entree met freesletters. We hebben we gekozen voor in RAL-kleur gespoten freesletters van 8 mm acrylaat op afstandhouders. Dit geeft een mooie dieptewerking, exclusieve uitstraling en is duurzaam in gebruik.

Met freesletters (ook wel gevelletters genoemd) vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf en kunnen (potentiële) klanten het bedrijf makkelijker vinden. Maar freesletters zijn ook decoratief in te zetten. Het geeft het interieur van je bedrijfspand een professionele en strakke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende materialen en diktes waardoor we meerdere creatieve oplossingen kunnen aanbieden.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitstraling aan of in jouw pand? Wil je advies over de mogelijkheden neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg.