Jumbo reclame XXL Banner + print 10 meter Buitenveldert - Studio Beed Reclame
HALLO JUMBO

10 meter banner met verzwaard frame voor Jumbo Buitenveldert

XXL Spandoek op Frame
Ben je op zoek naar een tijdelijk of permanent communicatiemiddel om jouw boodschap zichtbaar te maken, dan is een spandoek met frame een echte eyecatcher. Deze spandoeken met frame hebben een sterke constructie, een stoere uitstraling en zijn eenvoudig te monteren. In de grond verankerd of op de grond verzwaard met betonnen blokken. Ideaal voor een tijdelijk of langdurig project.

Voordeel van deze constructie is dat je na verloop van tijd makkelijk van boodschap kan wisselen. Gewoon het spandoek verwisselen en je kan er weer tegen aan.

π—›π—”π—Ÿπ—Ÿπ—’ 𝗝𝗨𝗠𝗕𝗒
Voor de Jumbo in Buitenveldert Amsterdam hebben we deze mooie oplossing uitgevoerd. Met een breedte van bijna 10 meter lang kan het je niet ontgaan wat de openingstijden van deze winkel zijn. Opgebouwd op het dak en verzwaard met betonblokken gaat dit Jumbo frame nergens meer heen. Een echte blikvanger.

𝗗𝗲𝗻𝗸 π—΄π—Ώπ—Όπ—Όπ˜ 𝗲𝗻 𝗰𝗿𝗲𝗲ë𝗿 𝗡𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻𝗻𝗢𝗻𝗴
Wil jij jouw project, pand of bedrijf ook meer uitstraling geven en zichtbaar maken met je eigen identiteit, neem dan contact op met Studio Beed en samen maken we een plan voor het creΓ«ren en toepassen in de gewenste uitstraling. Denk groot denk Studio Beed.