Boekhandel Dominicanen

Boekhandel Dominicanen te Maastricht

De mooiste boekhandel van Nederland nog mooier maken? Daar hoefden we bij Studio Beed Reclame niet lang over na te denken. In opdracht van Boekhandel Dominicanen uit Maastricht heeft Studio Beed o.a. diverse gefreesde en in de huisstijlkleur gespoten letterteksten gemonteerd zodat bezoekers van deze boekhandel nog sneller wegwijs worden gemaakt bij het vinden van hun boek. Verder zijn de boekenkast bordjes vernieuwd en hebben we een prachtig rolgordijn gemonteerd. Boekhandel Dominicanen is nog fraaier dan ze al was.

De boekhandel bevindt zich in de eeuwenoude Dominicanenkerk in Maastricht. Tweehonderd jaar geleden verloor de kerk haar sacrale functie, en ze deed sindsdien vele jaren dienst als onder meer slangenhuis, fietsenstalling en carnavals-tempel.

Boekhandel Dominicanen heeft een breed en diep assortiment publieksboeken, muziek en boeken voor professionals. Maar ook voor de niet-boekliefhebber is dit een plek die je bezocht móet hebben als je in Maastricht bent of bezoek de website en de socials.
Klik op deze link voor een 3D tour en laat je verrassen door de geweldige ambiance.

https://my.matterport.com/show/?m=TBniLj8176G
https://www.facebook.com/Boekhandeldominicanen
https://www.instagram.com/boekhandel_dominicanen/?hl=nl